DUNKER
REVALIDATIE
Naast circuit trainingen en kickbox-fitness biedt DunkerFitness nu ook post revalidatie aan patiënten die hun levenskwaliteit willen optimaliseren.

Revalidatie is een medische term die herstel betekent, of letterlijk weer valide worden na een ongeval, ziekte of medische ingreep zoals een operatie. Het revalidatieproces kan behoorlijk ingewikkeld zijn, en zowel lichamelijke als psychische aspecten omvatten.

Wij zijn sinds kort gestart met Revalidatie van patiënten die niet meer in aanmerking komen voor hulp bij een revalidatie centrum en toch willen doorgaan met trainen en het verbeteren van hun levenskwaliteit. Bij DunkerFitness kunnen wij deze patiënten opvangen en verder professioneel begeleiden. En bovendien betaalbaar blijven.

De post revalidatie bij DunkerFitness bestaat uit verschillende soorten oefeningen waarbij de client te allen tijde onder professioneel toezicht en coaching van een fysiotherapeut centraal staat. Onder ons doelgroep komt wel eens voor dat patienten moeite hebben met balans bij vallen en opstaan. Anderen willen graag kracht, balans en conditie weer opbouwen.

Onze fysiotherapeut zal evoor zorgen dat u na elke sessie met een hoge tevredenheid uw dag kan voortzetten. Alle revalidatie sessies worden in overleg met de trainers besproken en ingepland.

Bent u helaas slachtoffer geweest van een CVA (beroerte), bent u suikerpatiënt of heeft u een andere neurologische ziekte?

Dan kunt u ook vrijblijvend terecht bij DunkerFitness. Er bestaan weinig faciliteiten op Curacao voor patienten met bovengenoemde klachten.

Bij DunkerFitness vinden wij het belangrijk dat u, ook na uw medische revalidatie, in beweging blijft. Hierdoor verhoogt u uw levenskwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek.

Het begeleiden van Parkinson patiënten

De ziekte van Parkinson is een ingewikkelde ziekte waarbij je hersenen je spierbewegingen steeds minder goed sturen. Maar je kunt ook andere complicaties krijgen. Een oorzaak van parkinson is te weinig dopamine. Dit is een belangrijk stofje dat ervoor zorgt dat je hersenen goed werken. De wetenschap weet inmiddels dat naast medicatie intensieve oefenprogramma zeer belangrijk is om Parkinsonpatiënten zo lang mogelijk mobiel te houden. Bij DunkerFitness zullen Parkinsonpatiënten mbv een intensieve kickbox fitness programma getraind worden onder professionele begeleiding.